JANUAR

JULI

AUGUST

SEPTEMBER

I denne lidt mærkelige tid må vi forudse, at det kan blive nødvendigt at aflyse/ændre tidspunkter for arrangementerne.

Skulle det ske, vil der blive sendt en infomail samt fremgå af foreningens hjemmeside.

OKTOBER

FILM I CAFÉ SLOTSBIO

Søndag d. 11. oktober kl. 14.00 i Café Slotsbio i Hillerød vises den islandske film ”Mælkekrigen”.

Med islandsk lune og følsomhed går instruktøren til kamp mod et korrupt system, som enken Inga, forsøger at bekæmpe. Filmen spiller i godt 90 min.

En 4* film, som har fået megen ros.

Pris 65 kr.

Sydslesvig – porten til Norden med Anke Spoorendonk tirsdag d. 20. oktober er aflyst pga. sydom.

Anke Spoorendonk vil meget gerne holde mødet med os og Grænseforeningen ved en senere lejlighed.

NB !

Nyt programpunkt:

Tirsdag d. 27. oktober kl. 14.30 i Kedelhuset, Fredensvej 12 b i Hillerød vil tidligere ambassadør ved den danske ambassade i Berlin, Friis Arne Petersen fortælle om bl.a. Danmarks forhold til Tyskland, det Dansk-Tyske Kulturelle Venskabsår 2020, Danmark og Tysklands fremtid i EU  og hvad med  EU og USA ?

Der vil helt sikkert også være mulighed for at stille spørgsmål til Friis Arne Petersen, der har sit daglig virke i  det fælles nordiske ambassadeområde i Berlin, om hvilken betydning, det har, at de 5 nordiske lande  arbejder sammen, også omkring sådant  et fælles byggeri.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Frederiksborg Grænseforening.

Pris kaffe/kage:  for medlemmer:  30 kr.    Gæster 50 kr.

NOVEMBER

SKUMRINGSTID: NORDEN I VERDEN

Siden foreningen udsendte programmet for efteråret, har vi modtaget oplysning fra biblioteket om de gældende ”corona -restriktioner”:

Køb billetter i god tid –  pr. tlf. 7232 5865 eller på hil.bib.dk. Pris 25 kr.

Det er ikke muligt – som anført i programmet – at købe billet ved indgangen, da man fra bibliotekets side nøjagtig skal vide, hvor mange der ønsker at deltage.  Der er en grænse for, hvor mange, der samtidig må opholde sig på biblioteket.

Fra biblioteket oplyses det også, at det vil være en god idé at sørge for at have en varm trøje/jakke på, da det stadig kan være lidt køligt i vandrehallen pga tagreparationen.

Mandag d. 9. november kl. 19.00 på Hillerød Bibliotek.

I samarbejde med Hillerød Bibliotek afholdes for 24. gang skumringstid i dæmpet belysning.

Tidligere rektor, cand.mag Ivar Berg-Sørensen læser op af den islandske forfatter Audur Ava Olafsdottirs bog ”AR”, en bog, som fik Nordisk Råds litteraturpris i 2018.

Efter pausen vil Jakob og Nanna fra biblioteket præsentere god musik og bøger fra Norden.

Foreningen Norden byder på et glas vin i pausen.

Billetter på biblioteket, tlf. 7232 5865

eller på hil.bib.dk             Pris 25 kr.

DECEMBER

JULEMØDE

AFLYST

Søndag d. 6. december kl. 12.30 på Nordisk Lejrskole.

JULEFROKOST – OPLÆSNING – LOTTERI

KAFFE/TE – JULEKAGER

En hyggelig eftermiddag for alle både voksne og børn.

Specialpris for medlemmer: 150 kr. p.p.

Børn under 12 år: Halv pris. Gæster: 200 kr.

Tilmelding til Beth Espedal, tlf. 4826 0178  eller på mail: norden.hillerod@youmail.dk    senest d. 30. november.

Gerne betaling på forhånd på konto: 2276 010 000 2338

A F L Y S T

med henvisning til aktuelle corona-restriktioner !